JuwelenMaram vond zijn oorsprong in mijn restauratieatelier, dat ik in 2015 opstartte. 

Al op jonge leeftijd voelde ik de liefde voor het hout.

 

Dagelijks tracht ik antieke meubelstukken een tweede leven te geven, maar ik heb ook een creatieve kant die ik graag  naar boven laat komen. Vorig jaar ontdekte ik dat ik met de restjes hout  juwelen kon maken. . En ook bij mijn beide zussen was er al snel enthousiasme voor het maken van hun eigen creaties.

Van zodra ik begon met het ontwerpen en maken van juwelen, was ik zeer snel  getriggerd door de uitdaging. En als ik eerlijk ben, doordat ik steeds met machines werk, draag ik, voor mijn veiligheid, zelden of geen juwelen. Dus het was een ver van mijn bed show 😉 waardoor de uitdaging nog groter werd.

 

Alle juwelen zijn handgemaakt , waarbij we werken met hout of andere natuurlijk materialen, waardoor alle stukken uniek zijn. Wanneer je met je handen iets maakt, steek je een deeltje van je ziel erin. Zelfs wanneer je probeert eentje na te maken, heb je altijd een houtnerf die anders loopt of een andere kleurschakering, …

 

Graag nodig ik jullie uit om onze webshop eens te bekijken en als je het voelt kriebelen om zelf tot actie over te gaan, kijk dan zeker eens naar onze komende workshops.